Mani is arra biztat, hogy maradjunk otthon

Nem örül a kialakult helyzetnek Gyenes Emánuel, de alkalmazkodik, és betartja a szakemberek utasításait. A Dakar-legenda szenved talán a leginkább a koronavírus-világjárvány miatt, hiszen a motorkerékpározó elsősorban a terepen tud edzeni.

„Otthon rendszeresen végzek fizikai edzéseket, hogy legalább erőnléti szempontból maradjak formában. Motorozni legfeljebb az udvaron tudok” — tette hozzá mosolyogva a többszörös román és magyar enduro-bajnok. „Nagyon nem örülök a helyzetnek, hiszen kieshetek a formából. Amióta január végén hazajöttem a Dakarról, csak kétszer motoroztam. Minden bajnokságot halasztanak, de nem tudja senki, hogy mikor lesznek ezek pótolva. Ha helyre áll a helyzet, akkor nagyon zsúfolt ősz vár ránk. De az sem biztos, hogy megrendeznek minden versenyt idén. Már az is kérdés, hogy belefér-e a versenynaptárba Románia legjelentősebb motoros eseménye, a Red Bull Romaniacs, amely július 24-én kell rajtoljon” — tette hozzá Mani.

A szatmári motoros egy magyarországi endurocross bajnoki idénynyitó futamról is lemaradt, amit március második hétvégéjén rendezett meg a magyar szövetség. „Egyrészt a magyarországi határzár miatt döntöttem róla, hogy nem megyek, másrészt karanténba kellett volna vonuljak, és ezt nem szerettem volna” — mondta lapunknak Mani, aki betartja az óvintézkedéseket, és erre buzdít mindenkit: „Maradjon mindenki otthon, tartsuk be a szakemberek intézkedéseit, és akkor minél hamarabb visszaállhat minden a rendes kerékvágásba!”

Pesek Attila


Utoljára módosítva: 2020-03-25 18:09:54 --- Vissza az előző oldalra

Copyright © 2013 Friss Újság - TradeHolding SRL.
Minden jog fenntartva

FŐOLDAL | KÉPGALÉRIÁK | KAPCSOLAT