Három hónapra eltiltották a masszőrt

A Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) fegyelmi bizottsága hivatalossá tette a Szatmárhegyi Viitorul – Borválaszúti Prietenia ötödosztályos mérkőzés végeredményét: a hazaiak zöldasztalnál vesztettek 3–0-ra, mivel nem tudtak egészségügyi ellátást biztosítani a sportpályánál a bajnoki mérkőzés idejére.

Természetesen, a mulasztás miatt a szatmárhegyiek utolsó figyelmeztetést is kaptak az AJF részéről.

A Vetési Viitorul viszont nem úszta meg egy figyelmeztetéssel a szeptember 29-i incidenseket, amikor szurkolói rendbontás történt a Pálfalvi Unirea elleni találkozón. A szervezési hiányosságok miatt 300 lej bírságot fizet Vetés.

Ugyanazon hétvégén zajlott a Turci Voinţa – Avasfelsőfalui Energia negyedosztályos mérkőzés is, amelyen a hazaiak képviselője, Adrian Andreica megrongálta a meccslapot. Ezért 200 lej büntetést fizet, és utolsó figyelmeztetést kapott.

Az Avasújvárosi Talna masszőrje, Fedorca Csaba viszont 3 hónapos eltiltással lett büntetve, és 200 lej bírságot is fizetnie kell azért, mert a múlt hétvégi Avasfelsőfalui Energia elleni derbin a folyamatos kommentálásért ki lett küldve a pályáról.

Nem született döntés viszont a Piskolti Unirea – Viitorul Lucăceni mérkőzésen történt rendbontás ügyében. Az AJF fegyelmi bizottsága ugyanis az október 15-i ülésén meg szeretné hallgatni ez ügyben a két csapat küldöttét, a csapatkapitányok, a bírók és a kiküldött mérkőzés megfigyelő álláspontját. A Liga 4 C-csoportjának hétvégi találkozóján ugyanis egy kakaskodás alakult ki a pályán, ahol előbb a játékosok estek egymásnak, majd a kispadról is beszaladtak a pályára, de úgy tűnik, hogy a nézőtérről is jutottak a játékfelületre nézők, hogy pofozkodjanak. Nem kizárt, hogy pályafelfüggesztéses büntetést kapnak a piskoltiak, a kérdés, hogy rendezhet-e idén még meccset hazai pályán az Unirea. Ez kiderülhet jövő kedden a 15.30 órakor kezdődő megbeszélés után.

Eltiltások

1 forduló + 20 lej pénzbírság

Bogdan Fugel (Batizi Sportul)

Eusebiu Cadar (Batizi Sportul)

Alexandru Bărar (Halmi Speranța)

Bogdan Cionca (Halmi Speranța)

Lang Pșter (Kálmándi Schwaben)

Keszenheimer Róbert (Kálmándi Schwaben)

Ovidiu Pop (Erdődi Cetate).

2 forduló + 65 lej pénzbírság

Varga István (Aranyosmeggyesi Dacia)

Marian Torok (Aranyosmeggyesi Dacia)

Marius Pop (Mikolai Turul).

Pesek Attila


Utoljára módosítva: 2019-10-09 16:28:13 --- Vissza az előző oldalra

Copyright © 2013 Friss Újság - TradeHolding SRL.
Minden jog fenntartva

FŐOLDAL | KÉPGALÉRIÁK | KAPCSOLAT