Egymást követték a dobogón a lányok

Nagyszebenbe léptek a zsűri elé a Szatmárnémeti Thomas Gym 16 sportolója, a honi szövetség által rendezett kadett és master korosztályos fitness-bajnokságon.

Marius Thomas edző elmondta, az idei bajnoki szereplés felülmúlt minden elképzelést, ugyanis közel minden versenyben, amelybe neveztek, dobogós helyen zártak.

A 7 évesek versenyében Jessica Moldovan a második, Anastasia Bonea pedig a harmadik helyen zártak.

A 8 éveseknél a szatmáriak „kibérelték” a pódiumot, és elhódították az első három bajnoki helyezést Briana Boroș, Casandra Pașcalău, Claudia Antics sorrendben. Ugyanitt Siti-Sámale Regina az 5. helyen zárt.

A 9 éveseknél már címvédés történt, hiszen idén is Andreea Gnandt állhatott a dobogó legfelső fokán. Nagy Regina bajnoki ezüstéremmel térhetett haza, míg Riana Tătar a 4. helyen fejezte be a küzdelmeket.

A bajnokság legnépesebb mezőnye a 10 éveseknél volt, de itt is sikerült bejutni a döntőben a szatmári résztvevőknek: Iulia Boroș a 4., Krisztián Maja az 5., Ariana Mara Șepși pedig a 6. helyen zártak. Egyedül Pataki Helga nem jutott a döntőbe.

Bajnoki bronzérmet szerzett a 12 évesek között Livia Păcurar, Répásy Petra a 4., Tepfenhart Bettina pedig az 5. lett korosztályában.

Pesek Attila


Utoljára módosítva: 2019-10-09 15:55:11 --- Vissza az előző oldalra

Copyright © 2013 Friss Újság - TradeHolding SRL.
Minden jog fenntartva

FŐOLDAL | KÉPGALÉRIÁK | KAPCSOLAT