Tűzoltós betörőfogás

Nem filmforgatás volt. Megbontották a tetőszerkezetet, és emelőkosárral emelték be a rendőrt, hogy elkapja a padlástérben bujkáló betörőt.

Mindeddig példa nélküli akció helyszíne volt tegnap kora reggel Szatmárnémetiben a Vasile Lucaciu sugárút — valamivel 5 óra után jelentették a 112-es egységes segélyhívón, hogy az egykori szegénykonyha épületének padlásterében feltehetően betörő járkál. Az épület elé percek alatt kiértek ugyan a rendőrök, de magába az épületbe s főleg a padlástérbe nem tudtak bejutni, ezért a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőségtől kértek segítséget — a tűzoltók annak rendje s módja szerint meg is érkeztek, megbontották a tetőszerkezet cserepeit, majd az emelőkosárral a magasba emelték a golyóálló mellényes rendőrt, aki bemászott a padlástérbe, és átfésülte azt, az illetéktelen behatolót keresve. Meg is találta egy nagy méretű kartonlap alá bújva — megbilincselte a 40 éves férfit, s ahogy jött, úgy mentek, azaz a magas létrás autó emelőkosarában értek földet.

Az illetéktelen behatolót a rendőrség székhelyére szállították kihallgatásra — mivel egy évek óta használaton kívüli, lepusztult, üres épületről van szó, nagy a valószínűsége, hogy a férfi inkább csak tetőt keresett a feje fölé s egy zugot, ahol meghúzhatja magát.

Fotó: presasm.ro


Utoljára módosítva: 2019-06-11 20:27:31 --- Vissza az előző oldalra

Copyright © 2013 Friss Újság - TradeHolding SRL.
Minden jog fenntartva

FŐOLDAL | KÉPGALÉRIÁK | KAPCSOLAT